Yozgat Bozok Üniversitesi Mobil Uygulaması Hizmetinizde

Yozgat Bozok Üniversitesi Mobil Uygulaması, Öğrenci Bilgi Sisteminin verimli kullanımı, veriye hızlı erişim ve zamandan tasarruf sağlanması amacıyla Yozgat Bozok Üniversitesi için geliştirilmiş olan , Andoid/IOS tabanlı tüm akıllı telefon ve mobil cihazlar ile kullanılabilecek bir yazılımdır.

Uygulama, Türkçe ve İngilizce dillerini desteklemektedir. Tüm kullanıcılara, Yozgat Bozok Üniversitesi duyurularına, akademik birimlere ait bilgilere ve akademik takvim bilgilerine ulaşım imkanı sunarken, öğrenciler için mobil cihazlarda, ilan edilen notlar, duyurular, sınav tarihleri vb. anlık bildirim mesajlarının iletilmesine olanak sağlamaktadır.

Bu Duyuru üniversitemiz İnternet Sayfasından Alınmıştır. Duyuruya Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Uygulamanın kurulum bilgilerine Google Play / Apple Store  üzerinden, "Bozok Üniversitesi mobil" şeklinde arama yapılarak ulaşılabilmektedir.