Fakültemizden Mezun Olan Öğrencilerimizin

Diplomalarını Alması İçin Yapması Gereken İşlemler

(Bu Duyuru 01 MART 2019 tarihinden önce mezun olan öğrenciler için yayımlanmıştır)

01 MART 2019 TARİHİNDEN ÖNCE FAKÜLTEMİZDEN MEZUN  ÖĞRENCİLERİN DİPLOMALARI GELMİŞTİR.

MEZUN ÖĞRENİLERİN DİPLOMALARINI ALABİLMELERİ İÇİN GEÇİCİ MEZUNİYET BELGESİNİN ORJİNALİ (ISLAK İMZALI)  FAKÜLTEMİZE İADE EDİLMELİDİR

DİPLOMA ALIM SIRASINDA T.C. KİMLİK KARTI  İBRAZ EDİLMELDİR.

MEZUN ÖĞRENCİLER DİPLOMALARINI ŞAHSEN VEYA NOTER VEKALETİ VERDİKLERİ KİŞİLER ARACILIĞIYLA ALABİLİRLER. ( NOTER VEKALATİNİN ORJİNALİ OLMALIDIR)

18/03/2019 tarihinden itibaren mezun olan veya kendi isteği ile ayrılan öğrencilerimiz ilişik kesme formunu elden dolaştırmayacaktır. Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından geliştirilen Öğrenci İlişik Kesme Sistemini kullanarak başvurularını online olarak yapıp başvuru sürecini online olarak takip edebileceklerdir.

GEÇİCİ MEZUNİYET BELGELERİNİ ALMAYAN ÖĞRENCİLER ÖĞRENCİ KİMLİKLERİNİ İADE EDİP, İLİŞİK KESME İŞLEMLERİNİ YAPTIKTAN SONRA DİPLOMALARINI ALABİLECEKLERDİR.

Öğrenci İlişik Kesme Sistemi içintıklayınız.

MEZUNLAR BİRLİĞİ ÜYELİĞİ İÇİN BU LİNKE TIKLAYINIZ