15 Temmuz Anma Programı

15 Temmuz Pazar saat 10.00'da (Personel)

-Saraykent(Merkez) - Akdağmadeni(Oluközü köyü) şehit aileri ve mezarlık ziyareti,

-Sarıkaya(Tepedoğan köyü) - Çayıralan(İnönü köyü) şehit aileleri ve mezarlık ziyareti yapılacaktır.

Yapılacak ziyaretler için merkezdeki rektörlüğün önünden iki ayrı araç kalkacaktır. Katılmak isteyen personelimiz 12 Temmuz Perşembe günü saat 17.00'a kadar, 1021 dahili numaradan Esra Hanıma bilgi vermeleri rica olunur.

15 Temmuz Pazar saat 9.00'da (Personel-Öğrenci)

Niğde de Ömer Halisdemir anıt mezar ziyareti yapılacaktır.

Yapılacak ziyaretler için rektörlük merkezden kalkacak olan araç kampüsten öğrencilerimizi de alarak yola çıkacaktır Katılmak isteyen personelimizin

Not: Katılacak öğrencilerimizin 12 temmuz 2018 tarihine kadar fakültelerine bilgi vermesi rica olunur.