FİNALLER SONRASI MEZUN OLABİLECEK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı güz  yarıyılı finalleri sonrası sorumlu oldukları tüm ders  tamamlamaları üzerine mezun olabilecek  öğrencilerimizin 12 Ocak 2018  tarihi mesai bitimine kadar aşağıdaki dilekçe ile birlikte mezuniyet çalışmalarının başlatılması için Öğrenci İşleri Birimine başvurmaları ya da dilekçelerini 0 (354) 242 10 22  nolu numaraya faks göndermeleri gerekmektedir.

NOT:

1-Dilekçe veren öğrencilerimizin mezun durumda olup olmadıkları ilgili bölümlerin "Mezuniyet  Tetkik Komisyonları" tarafından değerlendirilecektir. Mezuniyet şartlarını tamamlayan öğrencilerimiz komisyon onayı ve Fakülte Yönetim Kurulu Kararı sonrası mezun olabileceklerdir.

2- Bütünleme Sınavına girecek öğrencilerimiz herhangi bir işlem yapmayacaktır.

3-Dilekçe vermeyen ve bütünlemeye kalacak öğrencilerimizin çıkış işlemleri ise üç ders-tek ders sınavı sonrası başlatılacaktır.

DİLEKÇE İÇİN TIKLAYINIZ.