2017-2018 AKADEMİK YILI ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURULARI

Değerli Öğrenciler,

Erasmus Programı kapsamında öğrencilerin Avrupa'daki bir işletme veya organizasyon bünyesinde mesleki eğitim alma ve/veya çalışmasını destekleyen Staj Hareketliliği (Student Placement) başvuruları başlamıştır. Bu program kapsamında Önlisans, Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora öğrencilerin en az 2 ay staj yapması beklenmektedir. Staj yapacak öğrencilere, Erasmus programı dâhilinde hibe verilecektir. 2017-2018 akademik yılı içerisinde yapılacak stajların en geç 30 Eylül 2018 tarihinde tamamlanmış olması gerekmektedir. Erasmus Yabancı Dil Sınavı 10 Ocak 2018 Çarşamba günü saat 11.00’da Fen-Edebiyat Fakültesi B Blok 1.Kat B101,B102,B103 nolu dersliklerde yapılacaktır.

Bu programdan yararlanmak isteyen ve başvuru şartlarını yerine getiren öğrencilerin aşağıda belirtilen başvuru belgeleriyle birlikte 09 Ocak 2018 Salı gününe kadar Erasmus Koordinatörlüğüne başvurmaları önemle duyurulur.

BAŞVURU ŞARTLARI

BAŞVURU BELGELERİ

Gerekli dokümanlara ve Staj Duyurularına ulaşmak için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. (Web: http://international.bozok.edu.tr         e-mail: erasmus@bozok.edu.tr)

İlan Metni