Doktora eğitimi veren Fakültemiz bölümlerine Fizik ve Kimya Bölümlerimiz de katıldı.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın, 06.06.2016 tarih ve 75850160-104.01.03.01-33851 sayılı yazısıyla, Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Bünyesinde Fizik Anabilim Dalı Fizik Doktora Programı ve Kimya Anabilim Dalı Kimya Doktora Programı açılması uygun bulunmaktadır.

Üniversitemizin akademik ilerlemesine ve marka değerinin yükselmesine katkı bakımından önemli bir zemin olacağını düşünüyoruz.

Doktora programlarının açılmasında; başta Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey olmak üzere, Üniversitemiz Fen Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Fuat Köksal, Fizik Anabilim Dalı Başkanımız Prof. Dr. Recep Şahingöz, Kimya Anabilim Dalı Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Saçmacı ve senatomuz üyeleri ile emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Prof. Dr. Mustafa Böyükata

Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Vekili